anxhela ruci

  • Nisja e transportit ndërqytetas teston fuqitë për mbijetesë të operatorëve
  • Shpenzimet për udhëtime të ministrisë pa portofol të Sipërmarrjes
  • Edi Rama: Nga sot në 150 gjimnaze të vendit do të ketë oficerë sigurie
  • Klosi-Leli: Ujërat e zeza nuk derdhen më në det
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas
  • Damian Gjiknuri: Në shtator nis puna në aksin Gjirokastër-Lazarat
  • Bashkia Lezhë: Shëtitorja në Shëngjin vetëm për turistët, asnjë shitës ambulant