[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Objektivat

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Faktoje u referohet burimeve të para, qofshin këto deklarata të bëra në parlament, konferenca për shtyp, intervista të transmetuara në media dhe i teston ato për vërtetësi dhe saktësi.

Shpresohet se ky shqyrtim i jetës publike do të çojë në rritjen e pjesëmarrjes civile dhe Faktoje premton të vlerësojë dhe ndjekë sygjerimet tuaja si publik për verifikimin e fakteve (fact-checking), përmes pjesëmarrjes në faqen e saj online, www.faktoje.al.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Faktoje synon të jetë transparente në të gjitha veprimet dhe e angazhuar të verifikojë deklaratat dhe premtimet e bëra në jetën publike me aftësitë e saj më të mira si edhe t’i testojë nëse ato janë të sakta, të pasakta, apo diçka e ndërmjetme.

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_modal modal_title=”Fakto edhe Ti” modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”#popup” modal_style=”overlay-simplegenie” content_bg_color=”#c62323″ header_bg_color=”#c62323″ modal_border_style=”solid” modal_border_width=”20″ modal_border_color=”#c62323″ modal_border_radius=”5″]

    [/ultimate_modal][/vc_column][/vc_row]