Misioni

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Faktoje verifikon deklaratat dhe pretendimet e bëra në të gjitha nivelet e jetës publike. Është një shërbim i shqyrtimit të fakteve (fact-checking), i cili verifikon deklaratat për saktësi dhe i kontrollon ato imtësisht, duke përdorur standardet më të larta të investigimit gazetaresk.

Faktoje synon të sjellë një model të ri të verifikimit të pavarur të fakteve në Median shqiptare, me qëllimin për të përmirësuar standartet e performancës në jetën publike.