BallinaProjekteRindërtimi dhe pandemia në Shqipëri: Fakte dhe të dhëna

Rindërtimi dhe pandemia në Shqipëri: Fakte dhe të dhëna

Faktoje do të ofroje shërbimin e verifikimit të fakteve mbi procesin e rindërtimit dhe pandemisë Covid-19 në Shqipëri. Dezinformimi dhe lajmet e rreme, që qarkullojnë në median shqiptare tradicionale dhe atë digjitale sjell keqinformim të qytetarëve shqiptarë.

Faktoje, e mbështetur nga Bashkimi Europian, do t’i kushtojë vëmendje të veçantë këtyre dy çështjeve për të nxitur transparencën dhe llogaridhënien duke u mbeshtetur në metodologjinë ndërkombëtare të verifikimit të fakteve.