• Video e arrestimit të bosit të drogës në Meksikë i përket vitit 2019
  • Louis Vuitton i shkruan Faktoje: Çanta me flamurin shqiptar nuk u krijua nga ne
  • Vdekje e këngëtarit brazilian një vit e gjysëm pas vaksinimit anti-Covid
  • Louis Vuitton nuk prodhoi çantën me flamurin shqiptar
  • Asnjë prove bindëse për vrasjen e qëllimshme të shpikësit të makinës me ujë
  • Asnjë provë se dieta me lëngje perimesh shëron kancerin
  • Fotografia miqësore e Kurtit dhe Vuçiç është manipuluar
  • Holokausti gjerman i vaksinave, një keqinterpretim i statistikave nga ekstremi i djathtë
  • E rreme deklarata vetëfajësuese e Soros për shkatërrimin e SHBA