• A mund të ishte parandaluar kriza në Kakavijë?
  • Testimi serologjik dhe paqartësitë mbi shtrirjen e procesit
  • Projekti i dhuruar për Teatrin Kombëtar, i pazbatueshëm, 500 mijë euro për të riun
  • Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • Informacioni përhapet më shpejt se edhe vetë virusi
  • Gjyqet e Shqipërisë në Arbitrazh, “lufta e humbur” dhe mungesa e transparencës nga Avokatura e Shtetit
  • A u rrit mirëqenia më shumë se sa borxhi, siç Beqaj deklaroi?
  • Miratimi i amnistisë fiskale brenda këtij sesioni parlamentar, premtimi i “pambajtur” i Kryeministrit