• A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Dikur edhe kryeministri Rama planifikonte restaurimin e Teatrit Kombëtar
  • Zbutja e papunësisë në Shqipëri, e kushtëzuar nga rikthimi i pandemisë
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Teatri Kombëtar në mediat më prestigjoze ndërkombëtare
  • Vonesat e procesit të rindërtimit vënë në provë zotimet e kryeministrit Rama