• Faktoje ‘sfidon’ 1 Prillin me ndarjen e çmimeve për shkrimet më të mira fact-checking
  • Lajthitjet në llogaritë e Bashës për udhëtimin e pretenduar të kryeministrit me charter
  • Uji që rëndon xhepat e shqiptarëve
  • Fermerët vendas nuk eksportojnë qumësht, ndërsa tregun shqiptar e dominon qumështi i importuar nga Serbia
  • Panele diellore në stane? Fermerët të paqartë për nismën e Ministrisë së Bujqësisë
  • Konsiderohesh i varfër apo pa mundësi mbijetese me 140 euro të ardhura në muaj?
  • Gripi i shpendëve në Shqipëri, si ndryshuan deklaratat e Ministrisë së Bujqësisë brenda tri ditëve
  • Zvarritja e rindërtimit dhe mungesa e tenderit për pajisjet shtyn pa afat hapjen e spitalit të Laçit
  • Vaksinimi anticovid i popullsisë brenda pranverës 2022 është premtim i dështuar