• Në 4 muaj Shqipëria importoi 10-fishin e vezëve të 2021, shkak sipas ekspertëve është gripi i shpendëve
  • A po i shpëton xhepat e qytetarëve përcaktimi i produkteve të shportës nga Bordi i Transparencës?
  • Qeveria tkurr premtimin për vaksinimin anticovid të popullatës, interesi i qytetarëve në pikiatë
  • Shqipëria, e fundit për shpenzimet buxhetore për shëndetësinë në krahasim me disa vende të rajonit
  • A do ndihet rritja e pagës me 6% për mësuesit, në këtë kohë krizash dhe rritje çmimesh?
  • Shqipëria, e katërta në rajon për çmimin e energjisë, megjithatë mijëra abonentë nuk arrijnë të shlyejnë pagesat
  • Dënimi i Koçi Selamajt për vrasjen në Londër; kërkimet për të kaluarën e autorit bënë bashkë BBC e Faktoje
  • Kur do të jetë funksionale Qendra Terapeutike për fëmijët me aftësi ndryshe?
  • Faktoje organizon Konferencën për Ditën Ndërkombëtare të ‘fact checking’: Misioni duke u kryer!