• “Kriza e vajit”, shifrat e INSTAT dhe importuesit: Nuk ka vend për panik
  • A ekziston stacioni i mbetjeve urbane të Kamzës siç parashikon kontrata koncensionare PPP?
  • Autoriteti Kombëtar i Ushqimit: Nuk është konstatuar tregtim i qumështit nëpër trotuare
  • Mbartja e boshllëqeve në arsim, ekspertët: Jo dy javë, po as dy vite nuk mjaftojnë për rikuperimin!
  • Ministrja e Bujqësisë garanton se nuk shitet më qumësht me pagure në rrugë, por në të vërtetë…
  • Pasojat e Covid-19, shtohen të sëmurët nga zemra dhe fatalitetet
  • Bashkia Cërrik përgjigjet 2 muaj me vonesë për kushtet në shkollën “Rushan Qevani” dhe mohon të ketë mungesë ngrohjeje
  • A u pakësuan shpenzimet e qeverisë për arsimin këtë vit?
  • Institucionet publike po zëvendësojnë përgjigjet e kërkesave për informacion, me deklaratat për mediat