• Spitali i Matit duhet të plotësohet me personel mjekësor
  • Banorët e fshatrave Kus e Katund i Ri të Kasharit, nuk u vaksinuan dot në qendrat e tyre shëndetësore
  • Sa rezultat dha vaksinimi ‘derë më derë’ në Tiranë?
  • A u rritën eksportet Shqipëri-Kinë dhe çfarë thonë ekspertët për ndikimin kinez?
  • Shpërndarja e bonusit të bebes dhe tkurrja e numrit të familjeve me më shumë se dy fëmijë
  • Radiografia moderne në Divjakë, jashtë funksionit prej 5 vitesh, s’ka fonde për ta riparuar
  • Braçe thotë të vërtetën! Bujqit konfirmojnë rritjen deri me 300% të kostove për plehrimin e tokës
  • Kur do të jetë gati spitali i ri i sëmundjeve të brendshme në QSUT
  • Inflacioni nisi të rritej që në 2021, ndryshe nga ç’deklaron ministrja e Financave