• A është “Rindërtimi” sukses i qeverisë Rama?
  • Dy vjet nga nisja e pandemisë, testet e shpejta vetëm në qendra shëndetësore ose te privati 
  • Lajme të rreme vënë në dyshim efikasitetin e vaksinave të Covid-19
  • Thirrje për armatosje nga një portal përmes profilit fals të Alfred Cakos
  • Rritja e buxhetit të Shëndetësisë me 75% në krahasim me 2013-n dhe propaganda me shifrat
  • Më i lartë inflacioni se shtesa e pagave, rritja me 40% për mjekët deri në fund të mandatit rrezikon të mos përmbushet
  • Mësimi i gjuhës turke në shkolla dhe ndikimi i vizitës së Erdogan në Shqipëri
  • Peqini që nuk ‘rilindi” kurrë
  • Institucionet, asnjë përgjigje shteruese se ku do ngrihet Cirku i ri Kombëtar