BallinaAktualitetPyetësor: Ndani me ne përvojën tuaj në spitalin Onkologjik në QSUT  

Pyetësor: Ndani me ne përvojën tuaj në spitalin Onkologjik në QSUT  

Ilda Hoxha

Faktoje po zhvillon një pyetësor në lidhje me përvojën tuaj në spitalin Onkologjik në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” (QSUNT). Ne dëshirojmë të mësojmë më shumë mbi kushtet e trajtimit, mungesën e ilaçeve dhe pagesat nën dorë për mjekët.

Të dhënat tuaja personale nuk do të publikohen në asnjë rast, pa marrë më parë pëlqimin tuaj.

Për të ndarë historinë tuaj, gjithë sa duhet të bëni është të plotësoni pyetësorin e mëposhtëm. Ju mund të na kontaktoni gjithashtu në adresën tonë të emailit: info@faktoje.al apo përmes rrjeteve tona sociale në Facebook, Instagram, Linkedin.

Ilda Hoxha
Ilda Hoxha
Gazetare Ka përfunduar studimet në nivelin “Bachelor” për “Gazetari dhe Shkenca Komunikimi” në “Universitetin e Tiranës” dhe studimet në nivelin “Master Shkencor” në drejtimin “Marketing Mediatik”. Ka punuar si gazetare në “Top Albania Radio” në periudhën janar 2013-dhjetor 2014. Ka punuar si gazetare në “Gazetën Shqip” në print për çështjet sociale në periudhën dhjetor 2014- korrik 2016. Në periudhën shkurt 2015-gusht 2017 ka punuar për “Votra Magazine”, ku ka mbuluar pjesën e marketingut të saj, por edhe shkrimin e artikujve me karakter kulturor dhe promovues për Shqipërinë. Ka punuar si redaktore në “Gazetën Shqip Online” në periudhën korrik 2016-deri më 19 maj 2021. Në periudhën qershor-gusht 2021 ka punuar si gazetare në emisionin “Pushime On Top” në Top Channel.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img