• Si u përgjigj Bashkia Durrës 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?
  • Si u përgjigj Bashkia Shijak 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?
  • Vaksinimi i detyruar solli certifikata fiktive të vaksinimit dhe kosto të papërballueshme për studentët
  • MSH: Vaksina Covishield u injektua tek arsimtarët, policët dhe punonjës të fasonerive
  • Vlorë/Djegia e mbeturinave, problematika që po kthehet në emergjencë mjedisore
  • Në Shijak do të rritet tarifa e pastrimit
  • Landfilli i Sharrës dhe gjysmë e vërteta për depozitimin e mbetjeve të Shijakut
  • Ministritë e pranojnë: Asnjë vendim zyrtar për vaksinimin e detyruar, deri në 24 shtator
  • A e kanë spitalet medikamentin e protokollit anticovid të rekomanduar nga OBSH