• Përmirësimi i kushteve në burgje do të shmangte “dënimin për të dytën herë”
  • Orjola Pampuri: Rreth 202.000 shqiptarë të larguar nga vendi, nga janari deri në nëntor të 2018-ës
  • Psikologët në shkolla, historia e një shërbimi jo të marrë seriozisht
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative
  • Korrupsioni “skuq” rajonin në hartë, Shqipëria kryeson regresin
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Ish-ministrja Nikolla: Buxheti për arsimin e lartë është rritur 42% në raport me kohën tuaj
  • Rikonstruktimi i qendrave shëndetësore, objektiv i papërmbushur i qeverisë