• Konvikti nr. 16 në Qytetin Studenti duhej shembur, por në të banojnë ende studentë
  • Pandemia rriti borxhin publik, por fondet nuk u përdorën për shëndetësinë
  • Procesi i Rindërtimit KLSH dhe FMN: Transparenca “çalon”, nuk ka një program të përgjithshëm rindërtimi
  • Pas helmimit masiv, Kruja përballet me ndërprerjen e furnizimit me ujë
  • Bullizimi dhe emigracioni, problematikat që raportojnë të rinjtë në Balldren
  • Rindërtimit i konvikteve të studentëve, asnjë gati për vitin e ri akademik
  • Rindërtimi i objekteve arsimore, listë e cunguar nga bashkia Tiranë
  • Nxënësit e shkollës “Karl Gega” në Balldren mësojnë si të dallojnë ‘fake-news’
  • 200 nxënës më pak se vjet, në Kukës po mbyllen shkollat në fshatra