• Shtëpitë e dyta!? A kompesohen me fondet e rindërtimit?
  • Si janë mbështetur bizneset private, ndërtesat e të cilave u prekën nga termeti?
  • Ministria e Rindërtimit dhe Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare: Si do të veprohet për objektet me kredi bankare të dëmtuara nga tërmeti
  • Po rritet numri i të prekurve nga ndotja akustike urbane dhe profesionale
  • Procesi i Rindërtimi/ Qytetarët ankohen në “Fakto dhe ti”
  • Faktoje ‘prezanton’ gazetarinë fact-checking tek studentët e Universitetit të Elbasanit
  • Investimi në ujësjellësin e Shijakut përfundoi, por uji vjen vetëm 3 orë në ditë
  • Fushata zgjedhore, partitë “fshehën” shpenzimet e mitingjeve dhe kandidatëve
  • Pas publikimit në Faktoje, nis rehabilitimi i pjesshëm i aksit Krujë-Fushë Krujë