Karta shqiptare e studentit, sa larg Europës!

Karta shqiptare e studentit, sa larg Europës!

ANXHELA RUÇI Sa i lehtëson të rinjtë në universitet karta e studentit në shtete të ndryshme të Evropës? “Faktoje” verifikoi shërbimet që përfiton një student në Greqi dhe Itali. Ndryshimi me Shqipërinë është domethënës. ————————————————————————————————————————————————————- Karta e studentit është një...

Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)

Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)

ANXHELA RUÇI & MERXHAN DACI Këshilli Europian i refuzoi rishtazi Shqipërisë çeljen e negociatave me BE. “Faktoje” iu rikthye deklaratës së qershorit të vitit të kaluar kur kryeministri Rama tha se Shqipëria kishte marrë një datë. ————————————————————————————————————————————————— As këtë vjeshtë...

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.