• Dy vite nga procesi i rindërtimit, asnjë kredi e finalizuar nga Konferenca e Donatorëve
  • Sa real është premtimi për rritje me 150 % të pagës së policëve që punojnë jashtë vendbanimit
  • Më shumë mundësi studimi e pune në Europë nxisin të rinjtë të lënë Shqipërinë
  • A do të largohen të rinjtë nga Shqipëria kur të mbarojnë studimet?
  • “Reporterët e rinj”, përdorimi i reportazhit me qëllim identifikimin e lajmeve të rreme
  • Faktoje publikon databazën e parë interaktive me Vendime të Këshillit të Ministrave/ 276 milion euro “borxh i fshehur” nga Rindërtimi
  • Kurbin/Rruga e Sanxhakut rehabilitohet pas publikimit në Faktoje
  • Portali unik qeveritar i rindërtimit, mungesë transparence dhe amulli informacionesh
  • Si firuan dosjet për krimet zgjedhore dhe moskompetenca e SPAK që ‘shfryu’ ‘Patronazhistët’