• Qarku Fier
  • Qarku Tiranë
  • Bashkitë Elbasan, Librazhd e Prrenjas shkelje me posterat elektoralë dhe administratën në fushatë
  • Transmetimi i filmimeve të gatshme, në shkelje të Kodit Zgjedhor dhe parimeve të gazetarisë
  • Arenë takimesh elektorale, shkollat po përdoren për promovimin e kandidatëve socialistë
  • Në Korçë administrata publike në fushatë, por PS e mohon
  • Deklaratë mbi sekuestrimin e serverit dhe aseteve të medias Lapsi.al
  • Shkelet Kodi Zgjedhor, postera të subjekteve politike në institucione publike në Tiranë e Shkodër
  • Në 3 kantiere të rindërtimit mungojnë tabelat informuese, edhe pse është detyrim ligjor