• Ruçi: Numri i aksidenteve me pasojë vdekjen shënoi ulje në raport me vitin 2018
  • Kryeministri Rama dhe rritja ekonomike 5% për vitin 2019
  • Çfarë ndodhi me parashikimet e Ahmetajt për “Buxhetin 2019”
  • Terminali i autobusëve ndërqytetas nuk u transferua brenda afatit të Veliajt
  • Kartolina e “Faktoje”
  • Çfarë më mësoi Konferenca Globale e Gazetarisë Investigative
  • Thumanë e Bubq, ‘shpresa’ e të pastrehëve një çadër dimërore
  • Zmadhohet e pavërteta, Ahmetaj i shton një tjetër pastrimit të Durrësit nga inertet
  • Çfarë duhet të presim nga buxheti i 2020-s
  • PD: Durrësi u zbukurua me 42 mijë euro, Tetova i dhuroi 25 mijë eurot e veta