• Ministria e Energjisë: 15 milion Euro për Konviktet e Kampusit Universitar të Tiranës
  • Gjiknuri: 2017-ta me humbjet më të ulëta të energjisë në rrjet
  • Dita Ndërkombëtare e Kontrollit të Fakteve
  • Ahmetaj: Brenda 100 ditësh vërtetimet nga zyrat e punësimit do të përfitohen online
  • Veliaj: Tirana i jep zgjidhje përfundimtare strehimit të komunitetit rom
  • Komuniteti rom ende jeton në tenda
  • Xhaçka: Shqipëria do të rrisë me 60% prezencën e trupave të saj në Afganistan
  • Veliaj: 3000 bursa për nxënësit ekselentë janë buxhetuar për vitin 2017
  • Edi Rama: Sot ne numërojmë plot 17 prokurorë dhe gjykatës të niveleve më të larta që janë tërhequr nga vetting-u