• Mundësi punësimi – “Faktoje” kërkon gazetar
  • Greqia hap kufijtë me Shqipërinë, por pritja në anën greke mbetet ende e gjatë për udhëtarët
  • Pas konflikteve për hapësirat, mungesa e rojeve po kthehet në problem për sigurinë në plazhin e Velipojës
  • Numri i lindjeve u ul më shumë kur goditi COVID-19, por është koha të mos shqetësohemi për numrat
  • Pandemia COVID-19 ka rritur ende më shumë trafikimin e qenieve njerëzore në RMV dhe Shqipëri
  • “Rruga e Arbërit”, Shqipëria do të përfundojë punimet, Maqedonia ende nuk ka nisur
  • RMV, zbatimi i Ligjit të Gjuhëve sipas dëshirës së institucioneve
  • Institucionet ulin transparencën, 4 nga 15 dërgojnë faturat për udhëtimet e titullarëve
  • A ishte tragjedia e Velipojës një ngjarje e paralajmëruar?