• Vlorë, kufizimet ‘anti-covid’ e kthyen sezonin në turizëm ‘policor’
  • Kalaja e Prezës/Ekspertiza për evidentimin e dëmeve më e shtrenjtë se vlera e restaurimit
  • Nisja ‘informale’ e shkollave riktheu problemin e mësimit me turne
  • By-passi i Shkodrës nuk ka përfunduar edhe pse tabela ‘relike’ njofton finalizimin e projektit në 2013-n
  • Gjirokastër, shumica e romëve refuzon vaksinimin, pavarësisht lëvizjeve të shpeshta drejt Greqisë
  • Shërbim i mangët zjarrfikës kërcënon bashkitë e qarkut Gjirokastër dhe qendrën e saj historike
  • “Lungomare 2“, projekti qindramilionësh që zvarritet në mungesë të transparencës
  • Kulla e Sahatit dhe Teqeja e Dollmës në Krujë, sa po kushton restaurimi?
  • 21.3 milionë euro për inceneratorin në Fier/ Subashi: Nuk kemi infrastrukturën e duhur për ta përdorur