vdekje

  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Shqipëria e 12-a në Europë për të infektuarit me Covid-19, e fundit për numrin e testeve
  • Balluku: Në 6 vitet e fundit është ulur me 24 për qind numri i aksidenteve rrugore me pasojë vdekjen
  • Ervin Bushati: Shqipëria, vendi me më pak vdekje në Europë nga “Covid-19”
  • Shqipëria, ka numrin më të lartë të vdekjeve në raport me të prekurit nga “Covid-19” në rajon