Sali Berisha

  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Tiranë-Elbasan, rruga që nuk ka të sosur
  • Hapja e rezervuarëve ndikoi në përmbytjet e dhjetorit?