Qendra Kombetare e Biznesit

  • Incineratori i Fierit, mes tejkalimit të afateve dhe “gllabërimit” të parave publike
  • Arben Ahmetaj: 2252 biznese janë mbyllur shtatëmujorin e parë të 2018-ës
  • Ahmetaj: Mbi 3500 kompani janë hapur në janar dhe shkurt, madje edhe të huaja