PD

  • Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • PD, PS dhe LSI, më shumë se 1,4 milionë dollarë për lobim në Uashington në 2 vite e gjysmë
  • Dëmi ekonomik 2014-2019, gjashtë herë më i lartë se fatura e tërmetit
  • Sa reale janë premtimet e Bashës në “lupën” e ekspertëve
  • Teliti: “Në krahasim me gushtin e vitit të kaluar, u arkëtua 33% T.V.SH më pak”
  • SKANIM I 5 KRITEREVE – A i ka përmbushur Shqipëria kushtet e BE për hapjen e negociatave
  • Opozita: Sipas raportit të OSBE/ODIHR-it, 20 % e votave janë blerë ose vjedhur në zgjedhjet e 2017-ës
  • Tritan Shehu: Skema e sigurimeve shëndetësore, praktikë që prej vitit 1993
  • Rruga Qukës-Qafë Plloçë, segmenti që nuk mbaron prej një dekade