OSBE

  • Të pavërtetat e kryeministrit Rama mbi paketën “anti-shpifje”
  • Liria e shprehjes në rrezik nga projektligji kundër shpifjes
  • Tryeza për reformën zgjedhore dhe precedenti i ‘2 opozitave’
  • Trajnim mbi raportimin për zgjedhjet