nafta

  • COVID-19 ul çmimin e naftës, por Shqipëria ende ndër vendet “më të shtrenjta”
  • Patos-Marinza dhe jeta që kërcënohet çdo ditë nga ndotja
  • Askush nuk ndaloi makinën, çmimi i naftës “rend i qetë” drejt shtrenjtimit
  • Tabaku: Kemi çmimin më të lartë të naftës në rajon