Monika Kryemadhi

  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • Kryemadhi: Prej dy vitesh nuk zhvillohet konkursi për licencimin e infermierëve
  • Kush i ndëshkon politikanët që shkelin rregullat anti-Covid?
  • Monika Kryemadhi: Shqipëria para dy vitesh më shumë eksportonte se importonte prodhime bujqësore
  • Importi i mishit të qengjit në Shqipëri
  • Monika Kryemadhi: “Për herë të parë në 20 vjet importojmë mish qengji”
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Kryemadhi: 128 oficerë policie janë në kërkim
  • Kryemadhi: 450 mijë shqiptarë janë larguar në 5 vitet e fundit