LSI

  • PD, PS dhe LSI, më shumë se 1,4 milionë dollarë për lobim në Uashington në 2 vite e gjysmë
  • Petrit Vasili: Godina e Kardiologjisë është urdhëruar të mos zhvillojë aktivitete
  • Opozita: Sipas raportit të OSBE/ODIHR-it, 20 % e votave janë blerë ose vjedhur në zgjedhjet e 2017-ës
  • Importi i mishit të qengjit në Shqipëri
  • Kërpaçi: Shqipëria vendi i parë në Europë për tarifat më të larta të studimeve master
  • Petrit Vasili: Kryeministri dhe qeveria e tij ka mbledhur 100 milionë euro më pak nga plani që ka bërë po vetë në vitin 2017