Lindita Nikolla

  • Nikolla: “Brenda javës çadrat verore zëvendësohen me ato dimërore në Lezhë”
  • Mbyllja e klasave kolektive, Ministria e Arsimit nuk jep përgjigje
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas
  • Lindita Nikolla: Në 20 shkolla 9-vjeçare ka nisur projekti pilot “Bëjmë detyrat e shtëpisë”