Kosova

  • Si po shkon hapja nga COVID-19/ Shqipëria dhe vendet rreth nesh
  • (Vetë) përjashtimi i Kosovës nuk e largoi Shqipërinë nga “Shengeni Ballkanik”
  • Korrupsioni “skuq” rajonin në hartë, Shqipëria kryeson regresin