covid19

  • Auditorët janë mbyllur nga covidi, por studentët ‘i gjen’ në fushatë
  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • Testet e shpejta për Covid-19, deklarata në kronologji, por pa rezultate konkrete
  • A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • COVID-19 iu ndryshoi ngjyrën e lëkurës mjekëve? Cila është e vërteta
  • COVID-19/ Ku ndryshon kurba e Shqipërisë me të Italisë dhe Kinës
  • COVID-19 ul çmimin e naftës, por Shqipëria ende ndër vendet “më të shtrenjta”