Buxheti i Shtetit

  • Veliaj: Teatrin Kombëtar do ta bëjmë me kredi, jo nga Buxheti i Shtetit
  • Incineratori i Fierit, mes tejkalimit të afateve dhe “gllabërimit” të parave publike