bashkimi europian

  • Dezinformimi në Ballkanin Perëndimor “e përbashkëta” e politikës në Shqipëri
  • A duhet “fajësuar” Maqedonia e Veriut se penalizoi Shqipërinë për negociatat me BE-në?
  • Konferenca e Parë Ndërqeveritare, kornizat negociuese dhe shanset e zbehura të Shqipërisë për anëtarësim
  • Gjykata Kushtetuese si pengesë e integrimit në Bashkimin Europian
  • Largimet nga Shqipëria e kanë pakësuar popullsinë me 1/3
  • Rama: Nuk ka 15 kushte për të shkuar drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare
  • Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në kushte jo të favorshme para 8 qershorit
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Kur do të jenë gati shkollat e rindërtuara pas tërmetit