Bashkia Fier

  • Pylli në Seman, mes kërcënimit të zjarreve dhe ndotjes
  • Lumi Gjanica dhe “fasadat” që nuk e fshehin dot ndotjen
  • Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore
  • Emergjencë mjedisore dhe financiare, inceneratori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë