Ahmetaj

  • Rindërtimi i shtëpive në Maminas, ankesa për reduktim të sipërfaqes së banimit
  • Arben Ahmetaj: Becchetti nuk do marrë asnjë kokërr leku
  • Ahmetaj: Paketa e BE për COVID-19, vetëm për Malin e Zi dhe Serbinë
  • Kryeministri Rama dhe rritja ekonomike 5% për vitin 2019
  • Qendra Kombëtare e Biznesit nuk përjashton as gazetarët nga pagesa për të marrë informacion