26 nentor

  • Afatet e shkelura për rindërtimin e shkollave në Krujë
  • Kur do të jetë dimri i fundit në çadra për banorët e Thumanës?
  • 1 vjetori i tërmetit, Kurbini bashkëjeton me gërmadhat dhe premtimet e shkelura për rindërtim
  • Kurora e gjelbër e Kurbinit shndërrohet në “kurorë mbetjesh”
  • Rindërtimi i shtëpive në Maminas, ankesa për reduktim të sipërfaqes së banimit
  • Veliaj: Brenda verës nis puna për rindërtimin e “Sami Frashërit”
  • Fatura e dëmeve të tërmetit do publikohej në mesin e muajit janar, por nuk ndodhi