Nisma që “dekurajon” shishën mbërrin në Kuvend

Nisma që “dekurajon” shishën mbërrin në Kuvend

MERXHAN DACI Nisma për ashpërsimin e masave kundër duhanpirjes ku përfshihet edhe shisha mbërriti në tavolinën e Komisionit të Shëndetësisë. “Faktoje” denoncoi në maj të këtij viti përdorimin masiv dhe pa asnjë kufizim të shishës në baret e Tiranës. ————————————————————————————————————————————————————-...

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.