• A është shpallur Lulzim Basha “non grata” nga SHBA?
  • Debati i vjetër mes Elisa Spiropalit dhe Flamur Nokës, që u trajtua si i “ri”
  • A do mbetet i pandryshuar çmimi i përpunimit të mbetjeve 29 euro/ton, në Landfillin e Sharrës siç deklaroi Ahmetaj?
  • FSHZH humbet gjyqin ndaj Komisionerit për të Drejtën e Informimit, një vendim në favor të Faktoje