• E drejta për informim vështirësohet gjatë pandemisë “COVID-19”
  • Balluku: Qeveria Shqiptare nuk vendos asnjë qindarkë për segmentin rrugor Milot-Fier
  • Pagesa e granteve dhe ndërtimi i banesave, u premtuan nga Veliaj që në 15 qershor, por ende s’kanë nisur
  • Zero transparencë për 324 milionë lekët e shpenzuara nga Ministria e Shëndetësisë për Covid-19
  • Shqipëria e 12-a në Europë për të infektuarit me Covid-19, e fundit për numrin e testeve
  • Krimi mjedisor në Bajram Curri, mbetjet e qytetit digjen gjatë natës
  • Anila Denaj: Brenda muajit qershor përfundon procesi i dhënies së “pagave të luftës”
  • Rama: Brenda qershorit do të shpallim planin kombëtar të rimëkëmbjes
  • Sa çartera me turistë erdhën në Shqipëri pas 12 qershorit?