• Vajzat që kanë zgjedhur të luftojnë për Ukrainën me influencën e tyre
  • Rindërtimi i pallateve në lagjen 17 në Durrës po zvarritet, dy prej tyre ende nuk kanë nisur                       
  • 20 mijë pensionistë me diabet “jashtë” rimbursimit
  • Eko Parku ‘kampion’ për shkeljen e premtimeve nga zyrtarët qendrorë e vendorë
  • Në Durrës vetëm 9 pallate janë riforcuar nga 103 që dëmtoi tërmeti, bashkia në kërkim të fondeve
  • Mbyllja e kolegjit turk, argumentet e qeverisë dhe këmbëngulja e Turqisë për asgjësimin e ndikimit të Fetullah Gylen
  • Aksidenti i familjes shqiptare në Greqi keqpërdoret nga portalet
  • Shkollat 9 vjeçare në Bërxullë dhe Vorë u hapën brenda afatit të parashikuar në projekt
  • Rëndimi i shëndetit të Fatos Nanos, një lajm i ricikluar