• “Tirana, më shumë turistë sesa banorë”
  • Asnjë avion nuk është rrëzuar në Shqipëri
  • Alfred Cako viktimë e portaleve që lajmërojnë ndarjen nga jeta
  • Rimbursimi i fishave të diabetit për pensionistët, një premtim i pambajtur
  • Fjalimi i shefit të NATO-s në ‘Deutsche Welle’ nuk u hakerua
  • Kopshti publik në Vorë ende nuk është ndërtuar
  • Portalet keqpërdorin sëmundjen dhe lotët e Kryemadhit
  • Autori i masakrës në një shkollë në Rusi nuk ishte ushtar
  • Pandemia e Covid-19, Shqipëria nuk e arriti objektivin e OBSH për vaksinimin e 70% të popullsisë