• Durrës, rruga “Aleksandër Goga” nuk u rikonstruktua, pavarësisht premtimit
  • Punimet për pallatin e Kulturës Shijak nisën 1 vit pas premtimit
  • Shkelet premtimi për 3 pallatet në Shijak, do ndërtohet vetëm 1 dhe ai ende nuk ka nisur të ndërtohet
  • Muzeu Etnografik në Durrës ende nuk i është nënshtruar restaurimit
  • 80 lekë bileta nëse shteti nuk subvencionon; Paralajmërimi i tretë i operatorëve brenda këtij viti
  • Nisja e punimeve për shëtitoren bregdetare në Durrës, një premtim i mbajtur
  • Presidenti Biden viktimë e videove të trukuara në portalet shqiptare
  • Parku Rinia ende jo funksional, dy muaj pas përfundimit të afatit për rehabilitimin
  • Bashkia Shijak, prokurim ‘emergjent’ për depozitim mbetjesh pavarësisht marrëveshjes me landfillin e Sharrës