• Kryeministri Rama pranon publikisht mosrespektimin e protokollit anticovid
  • Dy standardet e mitingjeve në pandemi, para dhe pas zgjedhjeve të 25 prillit
  • Vaksinimi anti-covid vazhdoi edhe ditën e zgjedhjeve, por faqja e MSH nuk publikon shifrat
  • Simptomat e Covid po ndryshojnë, shtohen shenjat e ngjashme me virozat
  • Vaksinë Kineze apo Turke?
  • Fatura 500 milionëshe e programit të PD dhe pikëpyetjet për uljen e taksave
  • Procesi i vaksinimit në qendrat shëndetësore dhe sheshin “Skënderbej” në Tiranë
  • Manastirliu: Brenda 14 muajve mbarojmë vaksinimin e popullatës
  • A mjafton fondi rezervë për të vaksinuar 2.2 milionë shqiptarë?