• Ku po depozitohen mbetjet e bashkisë Shijak?
  • Qendra shëndetësore verore, a po përdoren për identifikimin e COVID-19?
  • Përse nuk vaksinohen shqiptarët?
  • Bashkia Durrës s’përballon as pagat për pastrimin e qytetit, menaxhimi i mbetjeve në dorë të qeverisë
  • Rama: “Porti turistik i Durrësit fillon brenda qershorit”
  • MSH bën transparente shifrat sipas llojit të vaksinave të injektuara, pas muajsh këmbëngulje nga Faktoje
  • Rikthimi i papritur i abonesë së përgjithshme në Tiranë, çoroditje dhe ulje e pakontrolluar e çmimit
  • Manastirliu: “E kemi vendosur të arrijmë 1 milion vaksinime brenda muajit qershor”
  • Sezon i ri turistik me protokoll të vjetër anticovid, ndryshe nga RMV