• U premtua dezinfektim profesional i shkollave, por në Durrës mungon furnizimi me higjenizuesit bazë
  • Rimbursimi i recetës Covid? “Bëhet fjalë vetëm për 1400 lekë dhe shumë peripeci për ta përfituar”
  • Banorët në Borje të Kukësit pa rrugë,ujë dhe shpesh pa energji elektrike
  • Shkollat e fshatrave në Shkodër në rrezik epidemie nga uji i ndotur, në vend të ujësjellësave shpohen puse
  • Studimi mbi Covid-19: Më shumë burra vdesin, por gratë kanë pasoja më afatgjata 
  • Vlora në valën e dytë të pandemisë
  • Artikulli manipulues mbi COVID-19 u shpërnda me qindra herë nëpër rrjetet sociale
  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • Covid “gjunjëzon” Gjirokastrën, a “shpërtheu” infeksioni nga aktivitetet kulturore?