• Teliti: “Në krahasim me gushtin e vitit të kaluar, u arkëtua 33% T.V.SH më pak”
  • Tërmeti rrënoi Floqin, Rama shkel premtimin
  • A ka shpenzuar qeveria Rama çdo vit 4% të PBB për arsimin?
  • Kripa e zezë “me bollëk”, Manastirliu propozon ndryshime të reja në ligj kur nuk zbatohet ende i vjetri
  • A do të rritet vërtetë ndihma ekonomike?
  • Bashkia Tiranë kujtohet të vendosë tabelat në kantieret e punëve publike
  • Të (pa) vërtetat e Erion Veliajt në “Real Story”
  • Tryeza për reformën zgjedhore dhe precedenti i ‘2 opozitave’
  • Shkollat pas tërmetit, Emergjencat dhe Ministria e Arsimit mospërputhje të dhënash